måndag 31 oktober 2011

Happy Halloween

Idag är det 31 Oktober och där med Halloween i USA så då är det för oss också, även om det är en Måndag.I år såg barnen ut så här:-)Å till middag vart det även halloween tema, dessa fingrar åt vi till efterätt.

Å så blev det några spöken:-)
Å lite ögon
Å middags tallriken blev så här med en potatis spindel, ögon och korv fingrar


Även utsidan fick bli lite Halloween fin. Nu har vi varit ute och kört bus eller godis så nu ska vi mysa och äta lite av allt godis vi fick ihop. Happy Halloween till er alla kram Jessica

London resa

Vår resa startade med att vi klev upp klockan tre på natten och tog bilen ner till arlanda, därefter hoppade vi på planet och var nu äntligen på väg.
kDå jag bodde i USA hade jag en stor last och det var Cafe Mocha och då Starbucks Mocha och gissa om det blev fler såna besök då vi hittade massor av starbucks i London:-)

England är ju känd för lite av allt möjligt så vi frågade två snälla poliser om dom ville va med på ett foto, och på så sätt vi även med en röd telefonautomat och en engelsk taxi:-)
Ett av våra rum på hotellet vi hade ett till rum med vardagsrum och kök. Där det var en bäddsoffa så alla vi fick plats.
En promenad i Notting Hills här är mormor, Moa, Måns och Max
Buckingham i sin glans behöver väl inte säga så mycket mer. Vi såg vaktparaden också.
Piccadilly Ciccus
Oxford street
Hamleys som är en leksaksaffär med sju våningar rena paradiset för barnen och det blev några timmar där inne.
Vi tog en buss tur med en dubbeldäckare och såg lite mer sevärdigheter här är the Royal Courts of Justice
London Eye
Tower Brigth
Big Ben
Tower of London
Starbucks ååååååååååååååååå så gott.
Lite kulturella var vi med

Sista dagen var vi till en stor lekpark i Hyde park
Här är go tjejerna Melia och Moa som redan efter några minuter då de träffades gick å höll hand. Trots att det är lite svårt att säga hejdå verkar dom inte allt för ledsen för det var ju hejdå med återseende.

Grabbarna klickade direkt och det var livat emellanåt men ack va kul de verka ha. Så här blir det ett hejdå men på återseende
Här står vi i Hyde park och vår resan börjar närma sig sitt slut. Det har varit fyra härliga och roliga dagar. Vi har sett en massa spännande saker och fått umgås med en väldigt fin och härlig familj. En shopping resan för mig och Miriam är på planering till våren och jag hoppas verkligen att den blir av för det är alldeles för långt mellan gångerna vi träffas. Ha det bra alla och va rädda om er Kram jessica