fredag 4 februari 2011

Lite nytt


Idag är det fredag och efter en snabb morgon promenad med vovven så bar det av till stan för mig och grabbarna för att inhandla present till en tjejkompis till yngsta sonen . Det blev även en sväng till mio då dom hade ombyggningsrea. Å det är ju alltid roligt att gå på rea. Med hem fick tre boll ljusstakar eller vad man ska säga om dom och lite kvistar från ett blomträd typ. Bild på det kommer vid något annat tillfälle.
Var även en sväng på dollarstore och inhandlade lite bullformar och då alla hjärtans dag står för dörren passar dessa bullformar väldigt bra. Så väl hemma blev det bullbak.
Tänk vad tiden går fort ibland. På alla hjärtans dag har jag och min man varit gifta i sju år. Det har varit sju spännande år, mycket kärlek men också stridigheter. För ibland vill jag och min man två helt skilda saker. Min mans passion är bilar och min är familjen och hemmet och det går ju inte alltid ihop. Men vi är ändå lyckliga och har ett väldigt bra liv tillsammans. Hoppas alla ni har en trevlig helg och va rädd om er. Själv ska jag jobba:-) Kram Jessica

1 kommentar:

  1. Vilka underbara bullar du bakat, känner doften hela vägen hit. och kuddarna som du snart bli ägare av är helt fantastiska.

    Tack för titten och ha en skön vecka

    SvaraRadera