söndag 11 mars 2012

Fjäll resa 2012


Ja då har vi kommit hem efter en helt fantastisk sportlovs vecka i Sälen. Vi åkte slalom de flesta dagarna men det blev även längd skidor. Sista dagen hade vi tänkt åka å bada men maken blev ordentligt förkyld så vi städade stugan och for hem. Med os på vår vecka i fjällen hade vi familjen Buvik/Hildingsson. Mamman i familjen är en go vän till mig och pappan i familjen är en go vän till maken. De har två barn å ena är jämngammal med min dotter och även de är goa vänner:-) Sen har de en äldre kille på 13 som mina två grabbar dyrkar. Så ett riktigt bra gäng var vi med andra ord.
Max, Moa och Magnus åker längdskidor och vilka fina spår det var. Vi åkte 5,5 km ena dagen och 3 den andra dagen. en vurpa vart det för mig då det gick lite fort i en nerförsbacke:-)
Måns våran lilla skidproff och vem vet kanske en dag vinner han vasaloppet. Det är ju tredje året i rad det är en hudikbo som vinner det så kanske om några år är det måns tur.

Ja här syns nästan hela gänget det var vi och en till familj Buvik/Hildinsson. Å vad skoj det är och bra backar var det också. Fanns nå åt alla, minna har inte åkt lika mycket som vi andra så det fanns många lättare backar åt henne. å Oliver ville hoppa och göra trix och det fanns en hel pink park åt honom som även vi andra kunde ha roligt i. Kan helt klart rekommendera Lindvallen.
Helena jag och nästan alla barnen tog en pause i skidåkningen afterski med läsk:-)

En av dagarna byggde gubbarna och barnen ett väldigt tunnelsystem i trädgården så på kvällen tände de ljus i grottorna och det var riktigt mysigt.
Grillar lite ute på kvällen är också otroligt mysigt.
Moa, Max och Måns

Ja ännu en liten pause i skidåkningen. Å korv dax. Men vi har haft en otroligt rolig och mysig vecka. Som gick för fort. Imorgon är det vardag igen och man ska åter till skola och jobb Ha det bra kram Jessica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar