tisdag 25 december 2012

Jul dan


 Idag är det juldagen och detta innebär en riktigt slappar dag för oss. En dag man inte behöver kliva ur pyjamasen om man inte vill, en dag man lekar och spelar med alla nya leksaker. En riktigt skön dag med andra ord. Dagen innan jul hade vi uppesittarkväll med våra goa vänner Familjen Olsson då blev det mat, mys och lite julklappar. Inge vinst denna gång tyvärr för nån av oss.
 Så på julaftons morgonen sov vi in och när alla hade vaknat blev det självklart en julklapp på morgonen så man har något att göra i väntan på de andra julklapparna:-) Detta år kom även familjen Sundström en sväng på julaftons förmiddan och tog en kopp kaffe.
 Sedan  innan Kalle Anka började kom våra gäster först kom mormor, morfar och morbror Stefan
 Sedan kom även farmor och farfar en sväng.

 Å medan de tittade på tv så började jag fixa för julmiddan


 Efter middagen sprang barnen och kollade lite på alla paket som fanns vid granen och undrade när tomten skulle kommaÅ det kom inte bara en utan två tomtar till oss och barnen hade varit riktigt snälla så det fick en massa fina julklappar. Å det vart riktigt nöjda med sina julklappar då det fick nästan allt som de önskat sig:-) Imorgon är det annandan jul så då ska vi fynda lite på mellandags rean hoppas ni gör riktiga bra fynd. Va rädd om er Kram Jessica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar