lördag 15 maj 2010

Vänner

Idag är det Lördag och jag sitter fortfarand där jag sitter med min onda fot. Men istället för att tänka negativt tänker jag positivt och idag ska mitt inlägg handla om vilka underbara vänner jag har.
Hade jag haft en person som visste mina dårliga sidor men som älskad mig ändå, och som visste allt som finns att veta om mig men tyckte jag var bra som jag var skulle jag vara en lycklig människa.
Alla människor behöver en sann vän.
Jag har turen att ha flera såna vänner som jag vet finns där för mig i vått och torrt som skulle skynda till undsättning om jag skulle behöva det. Som älskar mig för den jag är och som har funnit där för mig. Fast det ibland dröjer lång tid mellan gångerna vi träffas nu med olika bostadsorter, jobb och familj så är det som tiden stått stilla när vi träffas för det är samma varma känsla man får när vi träffas.
Tack mina vänner för att ni finns i mitt liv, Tack Helena, Birgitta, Lena, Ulrika, Pernilla, Carina, Nicole, Miriam och hela Pace familjen och så min egen familj, jag är så glad att ha er i mitt liv.
Sen vill jag även nämna min underbara mamma och lillebror som inte bara är familj utan dom är väldigt nära vänner dom med som jag tycker så mycket om att vara med. Man skulle kunna rabbla upp en massa mer namn som jag tycker om men det orkar ni inte läsa så jag nämner dom som verkligen finns närmast mitt hjärta

3 kommentarer:

  1. Hello Jessica! It's raining here too today! But I've to work... You're right...friends are the best treasure we can have! In good and bad time!!!
    A nice and relaxing week end to you!
    Vale

    SvaraRadera