lördag 24 juli 2010

Nytt på gång

Ja nu är det helg och jag har två pass kvar sen ledigt. Har varit en lugn helg så det har gått bra att jobba. Igår när jag kom hem hade grabbarna haft grabbkväll då dottra sov hos en kompis, det luktade popcorn i hela huset och det var så tyst. När jag hittade dom sov alla tre grabbarna på golvet i en av sönernas rum i en koja som dom hade gjort. Var en härlig syn att se sönerna sova tätt intill pappa på var sin sida av honom. Där blev dom också liggande hela natten:)
Har haft en skohylla som jag köpt på ikea som jag blir galen på då inga skor inte får plats och med många barn blir det många skor som då står framför dörren. Men nu ska det bli ändring på det för jag har byggt en egen skohylla som ska kunna svälja en massa skor. Nu är den än så länge i målar stadiumet men så här ser den ut nu:
Bilden gör den liten tycker jag men man kan ställa skor bakom plankorna också: Sen måste jag vissa mitt loppis fynd som kostade jag gissa?

0 kr, denna lilla goa gamla resväska låg i grattis lådan och gissa om jag var snabb att ta den, den kommer att få en plats på nya skohyllan hade jag tänkt. Perfekt att ha vantar och lite sånt i den. Hoppas alla har haft en bra helg och att resten av helgen blir bra. Nu ska jag surfa lite på nätet och njuta av tystnaden då gubben är på killträff och barnen sover. Jag ska på tjejfest på Tisdag så jag får mitt roliga då. Och veckan kommer att bestå av en massa roliga saker för både mig och barnen. En lite stockholmsresa kommer det också att bli och då ska vi få snusa bebis. Oj vad jag längtas. Ha det bra Kram Jessica


3 kommentarer:

 1. Hej Jessica!

  Vill önska dig en trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Your shoes rack is very nice and surely you can store a lof of pairs inside it! Lovely little suitcase!
  Have a marvellous Sunday Jessica!
  Vale

  SvaraRadera
 3. Mycket praktiskt skoförvaring. Kanske stjäl lite av din ide för eget bruk då skorna svämmar över hemma.

  SvaraRadera