söndag 20 maj 2012

Så mycket man vill ha gjort

Hejsan ja nu är det snart bara en månad kvar till semester, köksrenoveringen fortsätter. Vi har ju satt igen ingången från hallen och kommer öppna upp från vardagsrummet.
Vi måsta göra så för att vi skulle få en hel vägg med skåp. Detta innebär att när vi är klar med köket så måste vi tapetsera hallen också. Vardagsrummet kommer nog också behövas fixa till men jag är rädd att vi får vänta lite med det då det behövs nytt golv tak och väggar.
 Men när vi är klar med köket och det blir en fin sommar ska vi troligen måla huset. Ser ju inte så roligt ut på utsidan nu då det var en regnig sommar som de målade utsidan förr många år sedan så det måste soppas och måla på igen.

Sen har vi ett staket som efter alla år ligger bitvis och även det är starkt behov av att målas eller bytas ut. Sen vill man ju göra en massa i trädgården. Min man sitt jätte stora garage som han skall göra klart och vi har bonus dotterns rum och golvet uppe och sedan så skulle man vilja göra om i barnens rum.
Men allt kostar pengar och man vill ju inte bara lägga pengar på hus å hem man vill ju ut å resa också.
Sen har vi ju barnen också så jag jobbar ej heltid.
Hum ja man kan ju bara hoppas man vinner en massa pengar så man kan förverkliga alla sina drömmar:-)

I sommar blir det iallafall flera som blir av köket, hallen ev husets utsida och en resa till usa:-) Ha det bra kram Jessica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar