måndag 4 mars 2013

Sportlov

 Måndag och sportlovets första dag och min ända lediga dag. Vaknar upp i ett tyst hus. Barnen sover in och gubben har åkte bort en sväng. Hade lite saker att fixa nu på morgonen. Härligt att sitta framför brasan och ta en kopp kaffe. Idag ska maken, grabbarna och Minna åka slalom. Så picknick väska ska packas även idag.
 Själv ska jag på stan då jag ska ta en fika med min kusin som jag inte har pratat med på många många år. Träffade hennne en kort sväng på hennes pappas begravning för några år sedan men då vart det ju inte att man umgicks. Så det ska bli riktigt skoj.
 Å medan jag fikar ska Moa och Emma gå och shoppa lite så alla kommer ha en rolig dag. Vi avrundar dagen med att åka till svärmor på middag då hon fyller år idag.
Den här är nog ett av mina bästa köp eller köp jag fick den som värdinnegåva men den är kanon att ha vetemjöl i. Det gör det lätt att ta fram och man slipper få vetemjöl överallt som man får då det står i en påse. Har några till såna i olika storlekar som man kan ha socker mm som är jätte bra och snyggt i skafferiet blir det också. De turkosa ljusstakarna har jag köpt till altan. Vill ha vår nu så jag kan ta fram kuddar och en massa turkosa saker för det  är vår för mig. Ha det bra å vad rädd om er Kram Jessica

2 kommentarer:

 1. Tack rara Du för "krya" hälsningar!

  Kramis

  SvaraRadera
 2. Vad skönt med sportlov! Vad mysigt ni verkar ha det.

  Kram
  Lotta

  SvaraRadera