fredag 17 augusti 2012

Sommarlovet går mot sitt slut


 Ja nu går sommar lovet mot sitt slut idag var det sista dagen på lovet och sen är det bara helg å på måndag börjar skolan igen. Det har varit kanon väder och man kan väl säga att det blev sommar den sista veckan. Vi har till och med varit iväg på stranden. Men inför hösten har jag införskaffat mig en ny kofta som jag kan sitta å mysa i då hösten stiger på:-) Otroligt nöjd med min pippi kofta är jag.
Ja nu går denna vecka mot sitt slut själv jobbar jag helg och har jobbat även i veckan men vi har ändå hunnit me lite utflykter. Vi var på alborgen som ligger i gävle är typ fångarna på fortet fast med olika rum där man skall klara olika saker innan man får gåvidare till nästa rum. Väldigt uppskattat av barnen. Vi har eller ja barnen magnus och farmor har varit till ett stenhav som finns här utanför by. helt otroligt att se, å lite svårt att riktigt fatta hur det har blivit till.

Å nu har barnen och maken satt upp tältet för att sova där inatt, dom har redan gått ut och skall ligga och prata mysa och bara vara i tältet innan de går och lägger sig:-) Få se om de kommer in inatt eller om de sover där ute. Ha det bra och va rädd om er Kram Jessica

2 kommentarer:

 1. Vilken underbar kofta!!! Jag behöver oxå fixa nåt nytt att mysa i nu i höst... :)

  Ska Magnus oxå sova i tältet?!

  Kram Anki

  SvaraRadera
 2. Fin kofta hörredu ;)

  Tack för din kommentar! Visst förstår jag att avstånd och familj tar tid, men det är just det som inte är problemet för vissa.. Å det är det jag tycker är tråkigt.. Men som sagt, ni oldies + nya vänner ger oss energi!
  Kram å trevlig helg, trots jobb ;)

  SvaraRadera