lördag 19 juni 2010

Semester

Nu har sommaren börjat och vi har varit iväg på semester. Det var en helt underbart och rolig semester. Vår första anhalt var Stockholm där vi hälsade på goa vänner. Där tog barnen ett bad i deras bubbel pool och då tog vi dessa roliga bilder.
Max i badet
Moa i badet
Vår andra anhalt var Helsingborg och även där träffade vi goa vänner och här är deras stuga som vi övernattade i.

Tredje anhalt var Legoland i Danmark och där hade vi det fantastiskt roligt. Barnen åkte karuseller för kung och fosterland och en massa nya idéer på att bygga lego har dom fått:)


Frihetsgudinnan gjord av Lego

Piratbåten den åkte vi många gånger då man kunde ha vatten krig och gissa om vi vart blött hihhi
Hus gjord av lego helt otroligt.

Forsränning och även denna åkte vi många gånger
Vi avslutade hela Legoland med att hoppa stutsmatta utanför Legoland. Här hoppas Moa, Måns och Max. Sen satte vi oss i bilen och åkte ner till Tyskland och där sov vi.
Efter natten i Tyskland tog vi båten till Danmark och vidare upp till Sverige. Vi for hela vägen till Stockholm och barnen var helt otroliga då det var en lång resa. Men vi hade massa kul att göra i bilen och så hade vi handlat en del godis i Tyskland Näst sista anhalten vart Stockholm igen och även denna gång sov vi hos våra underbara vänner. Här är deras dotter som vilken dag som helst ska bli storesyster och så mina tre älsklingar.
Sista anhalten innan semestern var slut var Uppsala där vi stannade och badade på äventyrsbadet. Sen for vi hem och semestern var slut för denna gång. Men det har varit en helt underbar semester med en massa kul och att få träffa goa vänner. Legoland var kanon och jag tror vi kommer att återvända dit igen.

1 kommentar:

  1. What a nice place!!! Your children are so beautiful and they look very happy!
    A nice week end!
    Vale

    SvaraRadera