söndag 18 december 2011

Judo gradering till orange streck

Idag var det Judo igen men för mellan killen. Måns har gradering till orange streck. Å ni kan ju bara gissa om jag var stolt mamma även idag.
Sen pojkarna började på judo har dom blivit väldigt smidiga och har bättre kontroll på kroppen. Å dom är riktigt duktiga då de bara gör Judo kasten på träningslokalen vilket jag var lite rädd för då dom började. Att de skulle prova kasta kompisarna på skolan, men dom har riktigt visat att dom går in för det här:-)
Här sitter alla som skall gradera, det är gult streck, orange streck och grönt streck som skall tas av dessa deltagare.
Å här får Måns motta sitt orange streck av ledarna två med svart bälte och ett med brunt.
Så ja idag är jag lite extra stolt över min son, fast jag är stolt varje dag men lite extra idag:-) Resten av dan består av mys och ikväll kommer goa vänner över och skall äta middag med oss. Ha en bra dag och va rädd om er kram Jessica

3 kommentarer:

 1. Duktig kille! Här är det tvärtom. Liam har oranged bälte men kämpar för sitt gula idag.

  SvaraRadera
 2. okey i Judo är det först gult streck sen gult bält sen orange streck och sedan orange bälte sen kommer grönt streck och sen grönt bälte. efter det har jag inte nån koll men en termin per gradering typ plus att man måste ha rätt ålder tror jag

  SvaraRadera
 3. Hejsan!
  Vet inte inte riktigt hur ja kom in på din blogg men ledaren i brunt är min pappa :-) Hehe lite roligt å se han på en blogg :-)
  Men iaf har du en fin blogg mycket inredning som ger inspiration!

  SvaraRadera