torsdag 7 januari 2010

Går mot helg.

Ja nu går vi mot helgen och det innebär att vårat jullov snart är slut. Jag möblerade om vardagsrummet igår, vart nöjd men idag kändes det ej bra så jag har nu möblerat tillbaks som det var, hihihi. Jag har helt klart ett hopplöst vardagsrum som inte går att göra så mycket med. Men idag bjuder jag på bilder från fönstren i vardagsrummet.
Till somman skall jag ta mig i kragen och måla vit runt fönstret, men det är ju så tråkigt.

Å idag vill jag avsluta detta inlägg med att säga ta hand om er själva och dom ni har kära. Ett par vänners dotter och hennes farföräldrar, blev rånad och hotad med vapen. Jag har skrivit om den godhet jag och mina barn träffade på då vår bil dog på E4, men idag vill jag bara spy galla på de folk som inte kan begripa sig på vad som är mitt och ditt.
Att utsätta nån annan för fara och att hota någon, å då särskilt ett barn får mig att gå i taket. Jag kan bara hoppas att det inte satt för djupa spår i de som blev drabbade. Å att rättvisan har sin gång och att dom som gjorde det får skaka galler länge. Fy Fan säger jag bara och då använder jag inte sådana ord ofta.
Så va rädd om er Kram jessica

2 kommentarer:

 1. Hej, Jessica!

  Men vilka dårar. Vad hände egenligen? Man blir ju rädd ju.

  Vill önska er en riktig trevlig fortsättning på det nya året.

  Kram Inka

  SvaraRadera
 2. Nej, usch vad hemskt det du skriver om.... Rån och hot... Fruktansvärt!
  Tack för din fina kommentar angående min jobbstart! Jag har jobbat två dagar nu och jag är helt slut.... Sååååååå skönt med helg och två lediga dagar!
  Ja, det där med möblering är inte alltid så lätt! Hur många gånger har man inte fått en idé, möblerat om, men sedan stämmer det inte iallafall.... Tröttsamt!
  Fina saker du visar!
  Ha en fin helg!
  Kram Sari

  SvaraRadera