onsdag 6 januari 2010

Minus 27

Inte ens katten vill gå ut idag, för när vi vaknade var det minus 27 grader, brr. Tur att vi alla är lediga idag och inte behöver åka någonstans och vilken tur att det var igår vi var på väg från min mamma och pappa och bilen stannade.
Det var ju bara minus 17 då. Men gubben min kom fort till undsättning och så även svärfar. Så vi behövde bara sitta typ 20 minuter och det han inte bli så kallt i bilen. Barnen var jätte duktiga och såg det som ett äventyr, strandsatta på en öde ö mitt i natten ( i en bil på E4 klockan 19;30 på kvällen, men mörkt var det).

På vårat äventyr fick vi också se att det fanns väldigt snälla människor då det var flera bilar som stanna och fråga om vi behövde hjälp, det var till och med en bil som var på väg åt fel håll som vände och åkte tillbaks för att kolla om vi behövde hjälp. Å den första bilen lånade ju ut mobil en så jag kunde ringa gubben min. Jag inte hade min med, typiskt då man behöver den, den låg hemma på laddning.
Så tack alla vänliga människor.

Det känns skönt att man får en påminnelse att det finns så mycket godhet och välvilja i vår värld där man oftast har en tendens att inte alltid sträcka ut en hand om man inte själv kännar på det. Men i går fick vi se motsatsen.

Så idag har vi en en mysdag inne och bara myser.

4 kommentarer:

 1. Jag förstår katten!! Brrr.. så kallt, det har varit likadant här också under dagen. Vi har hållt oss inomhus idag. Härligt att ändå godhet finns!! Det behövs! Bra att det till slut fixade sig för er. Ha det gott. Kram Lenita

  SvaraRadera
 2. Fina bilder. Ja, nu är det vidrigt kallt alltså.

  Vad bra att ni fick hjälp där. Fy, om det inte kommer någon. Då blir man ju ledsen.
  Kram Stina

  SvaraRadera
 3. Ojdå! -27? Brrr... vilket väder men jag ser Ni har mysigt inne IAF.

  Och fin blogg oxå... Mycket ideé...

  Ha det varmt alla,
  /R

  SvaraRadera
 4. -27??? Oh my God! I see you can stay warm in your cozy home!
  Big hugs!
  Vale

  SvaraRadera