onsdag 16 november 2011

Några små saker....


Ja det är ju ingen hemlighet att jag längtar efter jul, och nu har det börjat komma fram små saker här hemma som stillar lite av min längtan:-) I morgon ska maken och yngsta sonen vara ledig och då ska de ut i skogen och leta efter en adventgran.

Så i helgen kommer julbelysningen upp här ute. Sen till veckan då kan man på riktigt börja pynta för advent och julen brukar ju alltid komma upp tidigt här så snart är den också här.
Hoppas alla har haft en toppen dag.
Vi har haft en riktigt bra dag med jobb skola, sen julle träning och judo. Hade beredskap ikväll men telefon var lugn så jag kunde ta både dottra och sonen på deras träningar.

Känns bra att få betalt för att titta på när sonen tränar judo:-) Ja i och för sig får vi inte så mycket av att bara ha beredskap utan vi måste få nått jobb för att få lite mer pengar men såna här beredskaper tycker jag om. Va rädd om er Kram Jessica

2 kommentarer:

  1. Man behöver mysbelysning i detta mörker.:-) Kram Stina

    SvaraRadera
  2. Ja, ÅH, vad man längtar efter julmys nu. Vi tog ner julkartongerna från vinden häromdagen. Bara för att tjuvtitta lite. Titta kan man ju alltid göra=)

    SvaraRadera