söndag 8 januari 2012

Äntligen

Ja äntligen har vi fått telefon och internet igen sedan stormen på annandan tog den. Ja annandan blev ju inte riktigt som vi hade tänkt då strömmen försvann kl 3 på natten och kom först åter kl halv åtta på kvällen. Men jag måste då ändå säga att det vart en riktigt mysig dag. Det gick inge nöd på oss och vi hade det riktigt mysigt. Mat och glögg värmde vi på kamin i köket som syns här ovan j vi smälte även så då vattnet försvann tillsammans med strömmen så barnen turades om att hämta snö som vi smälte och hade till toaletten:-)
Det blir ju tidigt mörkt så här års men har man en massa levande ljus så går det väldigt bra ändå och det var en hög mysfaktor.
Ja man måste ju även se vad man gör inne på toa:-)
Ja så annandan levde vi lite som för, vi umgicks i köket där det var varmt och där vi hade ljusen. Det blev en massa familjespel för att fördriva dagen och alla fick hjälpa till med att laga mat och hämta snö. Hade barnen fått bestämma hade vi burit ner madrasserna och sovit i köket men det hann ej bli så kallt att vi behövde det, vilket jag tror barnen skulle ha gillat skarpt.
Så vi hade earth houre i många timmar närmar 16 timmar. Men vem vet kanske leker vi strömavbrott nästa annandag också för det var riktigt mysigt att vara tillsammans på de visset.
Barnen har fortfarande jullov men jag har börjat på jobbet.
Men en del skoj har vi ändå gjort på lovet. En resa ja till och med två resor till Sundsvall, en shopping resa för mig och Moa för lite mellandags shopping:-) och en bad resa för hela familjen till Himlabadet. Längdskidor, skridskor massa med spel, skratt och skoj och kompisar har det också blivit. Så det har varit ett riktigt bra jullov. Nu håller jag på för fullt att leta en billig stuga i fjällen till sportlovet:-) Ha det bra och va rädd om varandra. Kram Jessica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar