tisdag 17 januari 2012

Blir så irriterad

Ja idag kommer ett lite annorlunda inlägg igen. Jag är en person som tycker man ska vara trevlig och vänlig mot varandra och jag tycker man ska försöka hjälpa andra. Det gör jag så gott det går både i mitt privatliv och inom mitt yrkesliv. Jag anser att men ska ta hand om varandra, man ska helt enkelt vara rädd om varandra. Har i mitt liv haft energitjuvar som bara tagit och tagit men inte gett något tillbaks och dessa har jag försökt bli fri. För energitjuvar är inte bra att ha vid sin sida.

Men man ska vara trevlig och respektfull mot alla även om det inte riktigt förtjänar det. Idag vart jag bara så arg. Ringde ett samtal för en patients räkning och skulle kolla lite fakta och personen som svara var så jävla otrevlig. Ja ni som känner mig personligen vet att jag inte brukar svära så ofta så ni förstår va irriterad jag vart på denna person.
Jag ställde frågor för patientens räkning och fick typ personliga påhopp. Det sluta med att jag även blev otrevlig och avslutade samtalet med att säga tack för ingenting.

Var är folkvett hos denna person kan man undra? Men nu har skrivit av mig så nu kan jag arkivera denna händelse i energi slösade facket och sedan radera:-)

Annars är kvällen lugn här hemma, dottra är hos en kompis men på väg hem snart och grabbarna i familjen är på innebandy. Ja min man tränar dem i innebandy tillsammans med en vän och det är väl tur för min man kan knappt gå nu då han har väldigt ont i ryggen. Men imorgon hoppas jag att han blir som ny igen då han ska iväg och vridas och vändas hos en naprapat.

Ha en trevlig kväll och va rädd om er Kram jessica

1 kommentar:

  1. Inte kul med sura otrevliga människor..oftast har de problem med sig själva och tyvärr så går det ut över andra.
    Kram Anki

    SvaraRadera