måndag 9 januari 2012

En ny vecka, med nya möjligheter.

Ja då har en ny vecka börjat och nya utmaningar och möjligheter:-) Barnen har fortfarande lov så min mamma är här idag och imorgon. Mysigt att ha henne här. Ja som vanligt har man varit på jobbet och jag tycker det är jätte kul men ibland blir man bara så ja man känner sig maktlös.
Man vill göra så mycket för att underlätta men man vet inte hur eller kan inte göra det man vill.
Man känner att man inte räcker till. Jag har nästan alltid stängt av jobbet i bilen på väg hem men ibland går det inte. Utan det följer en i tankarna här hemma.
Men det kanske är tur att man har en skock med ungar som vill ha uppmärsamhet och en katt och hund som vill ha sitt annars kanske man skulle tänka mer:-)

Imorgon ska vi på intro för primärvård i hemmet, det är ju så att kommun ska ta över hemsjukvården så småningom. Ska bli intressant att se hur de tänkt.Sedan blir det middg och trevligt umgänge. Ha det så bra och va rrädd om varandra Kram Jessica

1 kommentar:

 1. Hej!

  Svårt att stänga av det där med jobbet,...tycker också jag som alltid har det i bakhuvudet på nåt sätt, men det handlar ju mest om trevligheter och kreativa saker i mitt fall.

  Imorgon börjar skolan här, då är allt som vanligt igen.

  Ha det så bra!

  Kram Mariette

  SvaraRadera