lördag 11 april 2009

Ett till i dag

Min bonusdotter skall ha kalas imorgon och det är hellokitty kalas så jag har fixat lite med tårt dekorationen nu ikväll och ja se själv om det är likt orginalet ha en fortsatt trevlig helg.


8 kommentarer:

  1. ahhh så gulligt tema på kalaset!!

    Kram Gunilla i Singapore

    SvaraRadera
  2. Hej igen:)
    Jo, anledningen att vi bor i Singapore är att gubbens svenska jobb ville utöka med en Asien avdelning och vi ville flytta utomlands:) Vi har bott här i 2,5 år och trivs som fisken i vattnet. Har inga planer alls på att flytta hem, men vi njuter desto mer av sommaren i Sverige som jag för allt i världen inte vill missa:)

    Själv jobbar jag inte här vilket är en stor lyx! Jag har äntligen tid att rå om mig själv och göra saker som jag tycker om, så det gäller att njuta.

    Ha en underbar söndag
    Kram Gunilla

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Wow, vilken fantastisk Hello Kittytårta!!!
    Kan tänka mig att hon blev överlycklig!

    Kram
    Mia

    SvaraRadera
  4. Mycket likt originalet tycker jag. Å tyvärr får vi inte chansen att se den i verkligheter eftersom vi inte kan komma på kalaset idag. Peter hade feber igår och imorse men verkar vara fri nu men är lite loj. Men hoppas att tjejen får en kanon dag. Hälsa henne från oss så kommer vi någon annan dag. Kram Carina

    SvaraRadera
  5. Men du, vilken fin dekoration!! Det kommer hon nog att bli jätteglad för! Hoppas ni får ett underbart kalas. Ha en fortsatt bra påsk. Kram Lenita

    SvaraRadera
  6. Men vad duktig du är. Kan du komma hit och göra en Dora the Explorer-tårta när Mellis fyller år också?

    SvaraRadera
  7. Så fint, hon måste ha blivit överlycklig!

    SvaraRadera