måndag 13 april 2009

Köket

Håller på att fixa lite i köket, ja ingen om målning utan möblerar om lite då jag nu är på jakt efter en kökssoffa. Så här såg köket ut innan möbleringen. Korten har jag visat en gång tidigare för ett tag sedan.
När jag har hittat den rätta köks soffan och fått den vit och på plats kommer bilder hur det ser ut då. Då jag är en otålig person när jag väl har bestämt mig vill jag ha soffan redan nu.
Ha en underbar vecka kram Jessica

5 kommentarer:

  1. Ja, du, saker som man är på jakt efter skulle man helst vilja haft igår, fniss. Ideérna sprudlar ju emellanåt. Det lät som om ni har haft en bra dag idag i parken (läste kommentaren i min blogg) Hoppas du får en bra start nu så här i början av veckan. Ha det gott. Kram Lenita

    SvaraRadera
  2. Hej!

    JAvisst vill man ha det man önskar helst på stört eller igår...jagar efter ett skåp till vardagsrummet men ej fått tag på något...vi lär väl tillslut få tag på det vi söker...hoppas jag...

    Ha nu det så bra!
    MiaMaria

    SvaraRadera
  3. Hej, Jessica!

    Vill tacka för dina värmande kommentarer. Tack!

    Vilken jättefin tårta du gjorde. Den smakade säkert delikat...MUMS!

    Hoppas du haft en trevlig påsk.


    Kram Inka

    SvaraRadera
  4. Hej Jenny!
    En vit soffa kommer bli jättebra!
    Jag är också en otålig person, vill att mina ideér skulle geomförts igår;-)

    Ha en bra dag!

    Kram Lena

    SvaraRadera
  5. Vad spännande med en kökssoffa. Vad du hittar på mycket kuliga grejor. Hörde att lillemannen var hemma idag. Nu får det väl vara bra. Hoppas att det inte är något.
    Ha det gott. Kram Carina

    SvaraRadera