tisdag 28 april 2009

Tips på inspiration till trädgården?

Jag skulle vilja ha tips på trädgårdsblogg eller ställen där man kan få tips och idéer till trädgården . Har en stor trädgård som jag inte riktigt vet vad jag ska ta mig till med och behöver därför lite tips och idéer tack på förhand.

4 kommentarer:

  1. Hejsan!
    Tack för dina ord hos mig. Synd att du inte kunde komma på vårmässan. Tyvärr så syns inte alla detaljer på vårt lilla visningsrum, men du anar hur det såg ut. Tyvärr känner jag inte till någon speciell blogg med trädgård, men hittar jag någon så skriver jag till dig. Vad fin soffan blev som du målade. Välkommen in till vår butik om du har vägarna förbi.
    Ha det så bra och många hälsningar från Kerstin

    SvaraRadera
  2. TYvärr; jag har inga braiga tips. Men jag ville tala om att jag har varit här hos dig och lämnar en kram
    /Lallis

    SvaraRadera
  3. Tyvärr vet jag inte någon speciell trädgårds blogg.. Det ä jättesvårt det där o få ihop trädgården... Hmm.. kan inte hjälpa dig med den saken. Jag själv ha inte så där jättestor tomt, men svårt nog ändå.. Jag försöker tänka ställen som "rum" o på så vis dela upp det o ta en bit i taget. För jag kan inte ta hela trädgården på en gång, för det blir för virrvarrigt för mitt huvud o då blir det aldrig av med nåt. Jag har börjat med där man kommer in på gården o sen på två platser där vi sitter mest ute på somrarna, sen utökar jag.. Så ha jag löst det. Fast inte klar med allt jag skulle vilja. Sen ha jag tänkt, ha inte kommit så långt, satsa på buskar o så=lättskött o lummigt. Hoppas du få svaret du söker. Ha det så gott. Kram Lenita

    SvaraRadera
  4. Hej! På Trädgårsbloggar.se finns ca.400 olika bloggar för smak och tycke.Sedan har du en hel del bloggar om trädgård och odling på forumet Koloniliv.se. Hoppas Du hittar ngt som passar?
    Själv har jag en liten blogg om mitt hem & kolonin. h.Pia Heikura

    SvaraRadera